Καλησπερα! Για οσους δεν ακολουθουν το καναλι μας στο telegram αφηνω εδω το Hubsan Zino που εχουν παλι στοκ καποια κομματια σε καλη τιμη και για ολα τα υπολοιπα οποιος θελει join in!! Για να μην ψάχνουμε τίποτα, να μην χάνουμε τίποτα και να ειδοποιουμαστε σε πραγματικό χρόνο, χωρις να ψαχνουμε, κατεβάζουμε την εφαρμογή telegram από το playstore και ενημερωνόμαστε αμέσως για κάθε νέο κουπόνι κάνοντας εγγραφή στο κανάλι του Βασιλιά!! Link: https://t.me/CNcouponkingGR Hubsan H117S Zino GPS 5G WiFi 1KM FPV with 4K UHD Camera 3-Axis Gimbal RC Drone Quadcopter RTF : απο 214,49 : https://bit.ly/2GP5qts : BGH117S24 Υ.Γ.

Λοιπόν οι πιο πολλοί τα ξέρετε απλά επειδή λαμβάνω συνήθως μηνύματα που ρωτάνε ακριβώς το ίδιο πράγμα ας το γράψω και εδώ σε σχέση με τις μεθόδους αποστολής που είναι ασφαλείς χωρίς έξτρα χρεώσεις τελωνείου.

Banggood: Σε οτιδηποτε έχει αξια πανω απο 22 επιλεγουμε Priority Επιλογές (Priority Direct Mail, EU Priority Line και European Railway Direct Mail) είναι χωρίς τελωνείο. Σε οτιδηποτε έχει αξια κατω απο 22 με τα μεταφορικα επιλεγουμε ότι μέθοδο αποστολης θέλουμε μιας και δεν υπόκεινται σε τελωνειακες χρεώσεις, καλο θα ειναι όμως να επιλεγουμε και σε αυτα Priority μιας και συνήθως δεν παρουσιαζει μεγαλες καθυστερησεις στην παραδοση.

Σε ότι έρχεται απο οποιαδηποτε ευρωπαϊκή αποθήκη (συμπεριλαμβανομενης και της Αγγλιας) επιλέγουμε ότι μέθοδο αποστολής θέλουμε. Gearbest: Σε οτιδηποτε έχει αξια πανω απο 22 επιλεγουμε Priority Επιλογές (Netherlands Registered PDM, EU Priority Line, EU Express, Priority Direct Mail, Europe Railway Priority Mail, Express for Electric Scooter only) είναι χωρίς τελωνείο.

Σε οτιδηποτε έχει αξια κατω απο 22 με τα μεταφορικα επιλεγουμε ότι μέθοδο αποστολης θέλουμε μιας και δεν υπόκεινται σε τελωνειακες χρεώσεις, καλο θα ειναι όμως να επιλεγουμε και σε αυτα Priority μιας και συνήθως δεν παρουσιαζει μεγαλες καθυστερησεις στην παραδοση.

Σε ότι έρχεται απο οποιαδηποτε ευρωπαϊκή αποθήκη (συμπεριλαμβανομενης και της Αγγλιας) επιλέγουμε ότι μέθοδο αποστολής θέλουμε. Y.Γ.2 Προτιμότερο είναι όταν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι που δεν έχει να κάνει με πρόβλημα παραγγελίας ή κάτι προσωπικό που σωστά στέλνει πμ να ρωτάει εδώ στα σχόλια να τα βλέπουν και οι υπόλοιποι ούτως ώστε να μην απαντάω τα ίδια και τα ίδια όλη μέρα μίας και είμαι άνθρωπος παίδες και εγώ εντ not a robot!! Υ.Γ.3 Όσοι εκτιμάτε την δουλειά του βασιλιά και θέλετε να βοηθήσετε την σελίδα να συνεχίσει το καλύτερο που μπορειτε να κάνετε είναι να λέτε μια καλή κουβέντα όπου νομίζετε! Υ.Γ.4 Ότι άλλο βγει επειδή μου στέλνετε πολλοί ότι δεν σας τα βγάζει εδώ και καιρό πρέπει να αλληλεπιδράει μετά την αλλαγή του αλγορίθμου ή να ακολουθήσει απλά στο telegram!.


Πηγή: ChinaTechKinGR 2020-03-24T14:03:09+02:00