Η οικονομική κρίση που επέφερε η πανδημία του κοροναϊού οδήγησε την εταιρεία Inditex, στην οποία ανήκει η φίρμα Zara, να κλείσει 3.785 καταστήματα σε 39 χώρες του κόσμου. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Amancio Ortega αποφάσισε να αλλάξει την παραγωγή του, καθώς πλέον, θα κατασκευάζει μόνο υγειονομικό εξοπλισμό, όπως για παράδειγμα ποδιές γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και μάσκες.

Δημιουργία αντισηπτικών από τη L Paris Ο γαλλικός κολοσσός L Paris απαντά στο outbreak του ιού και ετοιμάζει τα εργαστήριά της για τη δημιουργία αντισηπτικών. Το μεγαλύτερο brand ομορφιάς παγκοσμίως ανακοίνωσε ένα σχέδιο που περιλαμβάνει τη διανομή μεγάλων ποσοτήτων αντισηπτικών.

Σκοπός της είναι να στηρίξει τους προμηθευτές μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, που αντιμετωπίζουν ήδη μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία. Επιπλέον, ανακοίνωσε τη δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ σε οργανώσεις που στηρίζουν τους μη προνομιούχους.

Δωρεά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ από τον οίκο Moncler Ο οίκος Moncler ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο λογαριασμό του στο instagram την μεγάλη προσφορά που κάνει στην πόλη του Μιλάνου, μία πόλη που έχει χαρίσει στην μόδα μοναδικές στιγμές.

Μία δωρεά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για δημιουργία νοσοκομείου κάνει το lux brand και κλείνει την ανακοίνωση με το #Τogether κάτι που τώρα έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ! Πηγή: womantoc.gr.
Πηγή: ExodosTravel 2020-03-23T10:40:00+02:00