ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ) ----------------------------------------------------------------------------------- Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Η επικέντρωση του αντιεποικιστικού αγώνα και της μιγαδοποίησης του πολιτισμού μας, μας αφορά όλους.! Δεν είναι θέμα πλέον πολιτικής, αλλά αριθμών.!! Η επιχείρηση νομιμοποίησης και εγκατάστασης όλων των μουσουλμάνων εισβολέων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, και όλοι αναρωτιόμαστε ΠΟΣΟΥΣ θα μπορέσει να αντέξει αυτή χώρα;; Πόσους ακόμα θα φέρουν, και θα συνεχίσουν να φέρνουν, να τους ταΐζουμε , να τους στεγάζουμε την ώρα που οι Έλληνες χτυπημένοι από την ύφεση υποφέρουν;; Αναρωτήθηκε κανείς σας...πόσους έχουν σκοπό να φέρουν;;; Διότι το να αδειάζουν τα νησιά και να τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα είναι μια τρύπα στο νερό , και το γνωρίζουν αυτό.

Αν ήθελαν να μειωθούν οι ορδές, θα έπρεπε να κάνουν ακριβώς το αντίθετο...να σταματήσουν τις μεταφορές στην ενδοχώρα. Άρα ο σκοπός τους είναι να φέρουν εδώ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ μουσουλμάνων εποικιστών.!! Και η απάντηση στο πόσους θέλουν να φέρουν είναι : Θέλουν μια Θεσσαλονίκη των 12.000.000 και μια Αθήνα των 17.000.000.!!! Τα νούμερα ΔΕΝ είναι αστεία , και προέρχονται από πολύ έγκυρη πηγή , την οποία δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω.

Αν η Θεσσαλονίκη αυτή την στιγμή έχει 2-3 εκ. κατοίκους κάντε την αφαίρεση και θα δείτε πόσα εκατομμύρια μουσουλμάνους θα φέρουν εκεί. Το ίδιο και για την Αθήνα....γνωρίζουν ότι θα φέρουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ και το κρύβουν επιμελώς , όλοι τους.!! Ο πρωθυπουργός της χώρας θα πρέπει να καταργηθεί, και να δικαστεί μαζί με όλους τους υπόλοιπους, και να καταδικαστούν σε ισόβια, αν όχι σε θάνατο για εσχάτη προδοσία.!.


Πηγή: nafpaktios 2019-10-21T17:38:44+03:00