ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ Η περισσότερη πληροφορία δεν είναι πάντα η καλύτερη πληροφορία Στο επάγγελμα μας υπάρχουν αρκετοί εκπαιδευτές. Κάποιους από αυτούς τους αποκαλούμε <<δασκάλους>> θέλοντας να δείξουμε έτσι τον σεβασμό μας προς το πρόσωπο τους.

Λόγω COVID -19 περιμέναμε από αυτούς τους <<δασκάλους>> να βγουν μπροστά και μέσω της αρθρογραφίας τους να μας βοηθήσουν, να μας οδηγήσουν στον σωστό δρόμο, να κάνουμε διάλογο μαζί τους. Κάποιοι παίρνουν άριστα.

Κάποιοι μας απογοήτευσαν στον μέγιστο βαθμό. Τώρα πλέον ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Τώρα συστηθήκαμε. Στα δύσκολα δείχνει ο καθένας το επίπεδο και τις γνώσεις του. Ο κύριος Γιώργος Κεραμιδάς είναι από τους << δασκάλους>> που καθημερινά μέσα από την αρθρογραφία του δίνει εξετάσεις και παίρνει ΑΡΙΣΤΑ.

Σήμερα ο σύνδεσμος μας φιλοξενεί ακόμη ένα άρθρο του. << Καθόμαστε στο σπίτι και δεχόμαστε καθημερινά έναν καταιγισμό πληροφοριών που δεν είναι απαραιτήτως αληθείς ή ακριβείς. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πληθώρα πληροφοριών όπου η ταχύτητα τους γίνεται πολλές φορές το ζητούμενο..

Πρέπει να κατανοήσουμε, ότι όσο περισσότερη πληροφόρηση λαμβάνουμε, τόσο περισσότερες υποθέσεις θα διατυπωθούν στην πορεία. Και αυτό θα μας βάλει εύκολα στο παιχνίδι των προβλέψεων.. Πόσο εύκολο όμως είναι να πέσουμε μέσα στις προβλέψεις μας, σε έναν κόσμο που είναι πολύ πιο πολύπλοκος από όσο φανταζόμαστε ; Και όσο συνεχίζουμε να αφήνουμε ελεύθερο τον εαυτό μας σε αυτό το θόρυβο που προκαλούν οι οθόνες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι μας, θα αποδεχτούμε ολόκληρο τον θόρυβο σαν πραγματικότητα, διότι κάτι που μας εντυπωσιάζει το αποδεχόμαστε ως αληθινό..

Θα πρέπει λοιπόν να ενημερωνόμαστε με μέτρο και από τους ειδικούς! Αυτό θα μας δώσει και την ικανότητα να αναλύσουμε καλύτερα την πληροφορία που λαμβάνουμε.. Μην ξεχνάμε... ''Η περισσότερη πληροφορία δεν είναι πάντα και σε όλες τις περιπτώσεις η καλύτερη πληροφορία...'' ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α..


Πηγή: Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας 2020-04-02T16:52:08+03:00