Δικαιώματα λέγονται πλέον οι επεκτατικές επιβουλές της Τουρκίας. Δικαιώματα της Τουρκίας, δικαιώματα και των λεγόμενων τουρκοκυπρίων οι οποίοι πάντα αποτελούσαν το εργαλείο κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, πρώτα για τους άγγλους αποικιοκράτες και στη συνέχεια για την Τουρκία.

"Η Τουρκία θα προστατεύσει τα δικά της δικαιώματά και των Τ/Κ στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ σε ομιλία του στο φόρουμ της TRT World, ενώ για τη Συρία είπε ότι παρακολουθούν τη εφαρμογή της συμφωνίας στενά.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας είπε ότι οι δραστηριότητες των τουρκικών ναυτικών ενόπλων δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο συνεχίζονται προσθέτοντας ότι η επιχείρηση ταυτόχρονα συμπληρώνει και τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ .

επειδή στη Μεσόγειο έχουν βρεθεί πηγές υδρογονανθράκων έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον των διεθνών παραγόντων για την περιοχή. Η Τουρκία θα προστατεύσει τα δικά της νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα και την υφαλοκρηπίδα της.

Ταυτόχρονα ως εγγυήτρια δύναμη θα προστατεύσει και τα δικαιώματα της δηλαδή του ψευδοκράτους . Η δεν μπορεί να αφεθεί έξω από την ενεργειακή εξίσωση , ανέφερε. Για το Συριακό, ο Τούρκος ΥΠΑΜ είπε πως αν η απόσυρση των Κούρδων μαχητών ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα τότε θα τερματιστεί η επιχείρηση της Τουρκίας, λέγοντας ότι η εφαρμογή της συμφωνίας είναι κρίσιμη.".


Πηγή: NoToFourthReich 2019-10-21T22:58:37+03:00